Herfstequinox

YellowStar coaching Vrouwencirkels

Een mooi moment in het jaar: de omschakeling van zomer naar herfst, van licht naar donker. Mooi omdat het ook klopt met mijn eigen stroom. Na een super fijne, zonovergoten zomer voel ik langzaam de kanteling en het verlangen om meer naar binnen te keren. Mijn lichtbatterij is super opgeladen en nu komt er steeds meer behoefte aan rust.

De kaarsjes branden ’s avonds al gezellig en ik kruip soms al onder een dekentje op de bank. Het bos gaat ook steeds lekkerder ruiken en de paddenstoelen komen bijna op. De heerlijke boswandelingen met frisse neuzen staan voor de deur. (ook al hoop ik nog steeds op een paar warme zonnige dagen;) het cocoonen gaat langzaam beginnen.

In de herfst is het gemakkelijker om dichter bij mezelf te zijn en het gevoel dat ik meer de tijd kan nemen voor mezelf overheerst.
Bijzonder dat de tijd van het jaar en de natuur je daarbij helpt, en uitnodigd om van buiten naar binnen te gaan.

Het is mooi om in rust een moment te nemen en terug te kijken op de afgelopen-, meer naar buiten gekeerde- periode:
Waar ben je dankbaar voor? Waar voel je je goed bij? Wat kan je de komende periode loslaten om dichter bij jezelf te blijven/komen?

Mooie momenten voor contemplatie…. In contact met jezelf…. Verzachten…. Voelen wat er is…. Waar word je ziel blij van….? En luister je daarnaar?

Met de nieuwe maan in aantocht is het een mooi moment om daar samen over te delen en ons te openen voor de diepere verbinding met onszelf.

Wat is jouw intentie voor de komende periode? Waar wil je de energie naartoe laten stromen?

Ik organiseer iedere maand een vrouwencirkel in Haarlem.

Fijn als je erbij bent!

Liefs Mascha

Vrouwencirkel