Winterzonnewende 21 december

Wil je even een moment van rust en spirituele inspiratie in deze drukke decembermaand? We komen samen met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen om je te verbinden met jouw Innerlijk Licht. In deze periode is samen verbinden & lichtpuntjes heel belangrijk.

“Na de donkerste nacht, zullen de dagen in lengte toenemen en gaan we het Licht steeds meer omarmen. Het is het moment om zaden te planten; om dromen te verwezenlijken voor de lente en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben.”

De winterzonnewende biedt een mooie gelegenheid om samen te komen en deze periode van stilte en vernieuwing samen te beleven: Om wat ons niet meer dient, en wat bij ons oude verhaal hoort, los te laten en vervolgens in contact met de Lichtkracht het nieuwe te verwelkomen.

Ik neem je verder mee in een fijne Tai Chi- en Healing Tao flow om te ontladen en nieuwe energie op te laden en ik zal een Lichtmeditatie begeleiden. We omhullen ons in Licht en laten het uitstralen naar alle plekken in ons leven waar we het nodig hebben en daarbuiten. We trekken kaartjes en openen ons voor de verfijnde energiestromen om te helen.

Samenkomen in een vrouwencirkel inspireert en laat de liefdevolle vrouwenkracht in jezelf stromen! ❤️

Woensdagochtend 21 dec Tijd: 9.30 – 11.30 uur

Lieve groetjes ❤️ Mascha