Agenda

Vrouwencirkel

Vrouwencirkel YellowStarcoaching

Met een kleine groep gelijkgestemden vrouwen komen we samen en worden we ons bewust van de zachte, creatieve vrouwelijke kracht die in ons stroomt. We creëren samen een open en sacred space waarin iedere vrouw (als je dat wilt) in veiligheid haar verhaal kan delen. In een vrouwencirkel gaat het erom dat iedereen er mag zijn met dat wat er op dat moment is. Dat is op zichzelf al helend en fijn. Daardoor voel je dat je gedragen wordt in de groepsenergie. Het mooie is dat je tijdens de cirkel de rollen die je in het dagelijks leven vervuld loslaat. Misschien ben je moeder, manager, werknemer, werkgever, mantelzorger, student, wat het ook is, je laat alles even los om helemaal aanwezig te zijn met jezelf.

Samenkomen in een vrouwencirkel inspireert en laat de liefdevolle vrouwenkracht stromen!

Mijn achtergrond ligt bij de Tai Chi en Healing Tao en deze oefeningen neem ik graag op een zachte en makkelijk te volgen manier mee waardoor we onszelf nog fijner kunnen ontspannen en opladen. Misschien zijn er gebieden in je leven waar het niet zo fijn voelt als dat je zou willen. Misschien is er iets vervelends gebeurd of sta je voor een moeilijke keuze. De oefeningen helpen jezelf te openen en de energie te laten stromen op plekken waar het extra nodig is. Wanneer je door de oefeningen meer bent ontspannen wordt het vervolgens gemakkelijker om de meditatie te volgen en de positieve werking daarvan te ervaren.

Iedereen die zich aangetrokken voelt is welkom, het maakt niet uit of je bekend bent met vrouwencirkels en meditatie of niet. Nieuwsgierig!? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Mascha

Vrouwencirkel “In verbinding met jouw Licht- en Liefdeskracht”

  • Woensdag 5 april,
  • Tijd: van 9.30 – 11.30 uur
  • Adres: Mauveplein 1, Haarlem
  • Bijdrage €20,-
  • Aanmelden: info@yellowstarcoaching.nl
YellowStar coaching & Tai Chi

De volgende vrouwencirkels zullen plaatsvinden op:

vrijdag 21 april, 26 mei

Woensdag 21 juni Zomer Zonnewende

maandag 17 juli

Vrouwencirkel Blog

Vrouwencoach

Spirituele Agenda