Stress & Burn-out coach

Als stress & burn-out coach begeleid ik je graag om meer rust en ruimte te vinden in je lijf en in je denken.

Stress geeft een bedrukkend gevoel en is een grote belemmering waardoor je niet in je flow zit. Een constant gespannen gevoel zorgt ervoor dat je energie verdwijnt. Je hebt weinig ruimte in jezelf en daardoor voel je je sneller geïrriteerd, slaap je slecht, voel je je emotioneel en soms ook angstig. Je energie is op en je voelt dat je zo niet langer door wilt gaan. Herkenbaar?

Je voelt dat het genoeg is geweest en dat het tijd is voor verandering. Als burn-out coach help ik je de balans in jezelf terug te vinden en te behouden.

Op welk level van stress jij nu ook zit, het is een goed moment om in actie te komen en te starten met jouw herstel. Zie het als jouw wake-up call! Ik heb zelf ervaren dat ik er daarna veel sterkter uitkwam dan daarvoor. Een nieuwe jij!!

Wil je jouw energie weer opbouwen?

Wil je tot rust komen en meer genieten van het leven? Ik geef jou de tools in handen om je spanningen tot een minimum te reduceren en meer energie te krijgen!!

Ik help jou om meer energie en vitaliteit te ervaren zodat je helemaal in balans bent zonder dat je de verbinding met jezelf verliest en in oude stressvolle gewoontes terugvalt.

Als stress & burn-out coach begeleid ik je op een liefdevolle manier naar een leven met meer ontspanning èn energie zodat je meer plezier hebt en je levensenergie weer vrij kan gaan stromen!!

Coachpakket: Van stress naar een gelukkig & ontspannen leven!

Dat kan met dit 3 maanden durende stressvrij coachtraject. Het is een zeer waardevol traject waarbij je door mijn persoonlijke begeleiding in drie maanden tijd bewuster, gelukkiger en met vernieuwde energie door het leven gaat! 

Welke stappen doorlopen wij samen in het stressvrij leven coachtraject?

Eerste fase

Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan? Wat zijn de onbewust obstakels?

Tijdens deze fase leer je dat het ontspannen van jouw hoofd en lijf de sleutel is tot een gezond en gelukkiger leven. Je ontvangt verschillende oefeningen en technieken die je direct kan helpen om stap voor stap je hoofd en je lijf weer tot rust te brengen en daarmee de verbinding met jezelf te herstellen. Hoe heerlijk zal het zijn als je zenuwstelsel weer helemaal tot rust komt? Je niet snel moe of geïrriteerd bent? Je weer lekker kan slapen en uitgerust wakker wordt?

Tweede fase

Uit je hoofd, in je lijf om echt te kunnen voelen wat je graag wilt in je leven. We gaan toewerken naar jouw diepste verlangens. Wat wil je en waar krijg je energie van?

Hier ga je meer technieken leren die ervoor zorgen dat je beter kunt aarden en gronden. We gaan onderzoeken wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om te komen waar je wilt zijn. Je gaat oude dingen opruimen zodat het niet meer in de weg zit en jouw ongewenste patronen doorbreken. Niet om oude trauma’s te herbeleven maar om te kijken naar waar je naartoe wilt. Wat geeft jou energie en waar zitten jouw innerlijke kwaliteiten?

Derde fase

In deze fase zal je leren je eigen energie te versterken om stress buiten de deur te houden. De motivatie om te veranderen wordt geboren en je wordt steeds bewuster van wat bij jou past, waar jij je goed bij voelt en wat daarvoor nodig is. Het is geen optie meer om dingen te doen waar je energetisch op leeg loopt. Je doet wat goed en gezond is voor jou. De begeleide meditaties en oefeningen zullen je daarbij helpen om je kracht en motivatie te versterken.

Vierde fase

In deze laatste fase ben je meer en meer in verbinding met jezelf! Alles wat je geleerd hebt komt nu samen. Je weet wat je kan doen om jezelf lekker te voelen en stressvrij te leven. Als iets spanning geeft weet je wat je kan doen om jezelf te ontladen en weer op te laden met nieuwe energie. Vanuit intuïtie ga je keuzes maken die voor jou kloppen. Je gaat vol zelfvertrouwen op pad, zorgt goed voor jezelf en je geniet van de kleine dingen. Je staat bewuster en daardoor gelukkiger in het leven!

Dit ontvang je bij het 3 maanden stressvrij coachpakket:

  • 7 x een 1-op-1 stress & burn-out coach sessie van 1,5 uur waarvan 1 terugkom sessie (2 maanden na onze laatste sessie). Alle sessies kunnen online plaatsvinden of live in mijn praktijk aan huis in Haarlem. 
  • 3 begeleide MP3 meditaties die je elk moment terug kan luisteren:
    • Ontspannen dmv Aarden & Gronden,
    • Zelfwaardering & Vertrouwen,
    • In verbinding met jouw Licht- en Liefdeskracht
  • 3 video’s waarbij ik je meeneem met oefeningen en visualisaties om diep te ontspannen en jezelf te verbinden,
  • 24/7 email support,

Investering € 597,- (BTW vrij)

Betaling mogelijk in 3 termijnen à € 207,-

Na dit traject voel je de kracht en de liefde in jezelf. Je levensenergie zal stromen en dat maakt dat je gelukkiger bent en lekker in je flow zit! Een nieuwe jij!

Ik kijk ernaar uit!

Liefs Mascha

Contactformulier