Waarom de naam Yellow Star?

Ik ben geboren op de dag van de Yellow Planetary Star op de Maya Kalender en toen ik mij hier jaren geleden meer in ging verdiepen las ik dat Yellow Star gaat over je verbinden met je bewuste zelf; wie je aan het worden bent en de nieuwe manieren om de werkelijkheid waar te nemen. Wanneer je je hart volgt weet je dat je op de goede weg bent.

“Yellow Star is het aanwakkeren van je innerlijke vlam om je beste leven te gaan leven vanuit je ware potentieel. Door je te verbinden met je Licht- en Liefdeskracht en door te leven in harmonie.”

Dat inspireerde mij enorm en heeft er mede voor gezorgd dat mijn vlammetje extra aangewakkerd werd. Het heeft mijn zoektocht naar een gelukkiger en een bezield leven een duwtje in de goede richting gegeven. Ik heb geleerd door iedere keer als het lastig werd weer terug te keren naar de liefdevolle verbinding met mezelf en mijn Lichtkracht. Uiteindelijk is dat de weg.

Iedereen draagt dit Licht in zich, het is soms alleen even zoeken om het meer te laten stralen. Mijn missie is om de Licht- en Liefdeskracht bij mensen aan te wakkeren. Iedereen heeft een Yellow Star in zich.

Yellow Star! Shine your light!!

Liefs Mascha