Tai Chi -meditatie in beweging-

Er is zoveel wat voor spanningen kan zorgen!
Van nature ben ik iemand die best snel spanningen voelt. Als ik het druk heb… of veel aan mijn hoofd heb… als er iets nieuws staat te gebeuren…
Ik voel dan dat ik de spanning vasthoud in mijn schouders, mijn nek, kaken. Herkenbaar?

Zo fijn dat twintig jaar geleden, tijdens mijn wereldreis, Tai Chi op mijn pad is gekomen. Ik zwierf toen alleen door Azië en ineens zag ik een flyer van een Tai Chi opleiding. Ik wist meteen dat dit het was!
Ik genoot heel erg van de energie die er bij de bewegingen vrijkwam.

Wat een verademing om op deze fijne manier spanningen los te laten en mezelf weer op te laden!

Nu jaren later, en vele trainingen en vormen te hebben ervaren heb ik mijn eigen Tai Chi flow ontwikkeld. Tijdens mijn lessen combineer ik Tai Chi met Healing Tao en Chi Kung oefeningen. Een mooie combinatie om jezelf te versterken.

Ik neem je graag mee in een fijne flow van gemakkelijk op te pakken bewegingen en korte vormen waarbij je heel snel je Chi zal voelen stromen. (Chi = Levenskracht).

Een heerlijke manier om op een relatief gemakkelijke en snelle wijze te ontspannen en op een diepere manier in verbinding te komen met jezelf.

Hoe rustiger het in jezelf is, hoe meer je voelt wat goed is voor jou.

In verbinding met de aardingskracht en de lichtkracht, in verbinding met jezelf. Zo versterk je je intuïtie.

Je zal merken dat je Chi, je levenskracht, vrijelijk zal gaan stromen. Dat zorgt voor meer plezier, meer ruimte, balans en een gelukzalig gevoel. ❤️

Lijkt het je fijn om een keer Tai Chi te ervaren? Je bent welkom voor een proefles!