Lichaam & Geest

  • Loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan?
  • Heb je het gevoel: is dit het nou?
  • Misschien heb je het gevoel dat het tijd is om iets fundamenteels in je leven te veranderen en jezelf eindelijk op de eerste plaats te zetten in je leven. Is er een roep in jou naar “meer”?
  • Wil je eindelijk weer echte vervulling en levensvreugde voelen en je intuïtie volgen? (in plaats van steeds tegen je wensen en visies te vechten om aan de verwachtingen van anderen te voldoen)
  • Voel je dat er meer inzit maar weet je niet hoe je daarmee in contact kunt komen?

Zo zijn er nog veel meer vragen die op dit moment in je leven kunnen spelen. Herkenbaar?

Ik begeleid je graag om de verbinding met je lijf, je bekkengebied en je intuïtie te versterken zodat je vervolgens volledig in je vrouwelijke kracht kan staan. Daardoor zal je zelfvertrouwen en energie groeien en dat maakt jouw leven een stuk aangenamer!

Ik geef je tools waarmee je jouw energie kunt verhogen zodat je een leven leidt waarin je meer in contact bent met jezelf. In balans kan jouw energie vervolgens overvloedig stromen. Er komt meer ruimte in jezelf en daardoor ontstaat er meer rust. In rust raak je meer afgestemd op jouw innerlijke kompas; jouw intuïtie wordt steeds sterker.

Tijdens de vrouwencoach sessies staat de verbinding met lichaam & geest centraal. Wanneer die in verbinding is zal je merken dat er steeds meer ruimte in jezelf komt en dat je open staat om de antwoorden in jezelf naar boven te laten borrelen. Tijdens de sessies geef ik je de tools in handen om dit te realiseren.

Op fysiek niveau biedt ik o.a. Tai Chi lessen aan op de woensdagavond in Haarlem. Lees meer over Tai Chi…

Tijdens het vrouwencoach traject zal de verbinding met jezelf steeds sterker worden en komen de antwoorden naar boven. Je zal merken dat je steeds meer in balans komt en dat geeft een heel lekker gevoel.

Wanneer je intuïtie versterkt, wordt je je bewuster van wie je bent en wat je graag wilt. Je gaat voelen wat de juiste keuzes zijn voor jou en hoe je daarnaar kan handelen. De relatie met jezelf versterkt, de liefde gaat extra stromen en vervolgens zal de positieve energie doorwerken in de relatie met je partner, met je vrienden en op je werk, overal. Je gaat meer leven in verbinding met je hart, in liefde met jezelf.

Na een paar vrouwencoach sessies ervaar je wat je leven voor positieve wending neemt.

Ieder traject is weer anders omdat elke vrouw uniek is.

Lijkt het je fijn om samen te kijken naar wat jij nodig hebt en hoe ik je daarin kan ondersteunen? Vul het formulier vrijblijvend in en ik neem contact met je op.

Contactformulier