Tekenen! Lekker in je creatieve stroom

Mooie kleuren en vormen maken mij blij!! Wat zo fijn is aan tekenen is dat je verbonden bent met je creatieve stroom en dat is zo waardevol! Het gaat er dus niet om of je tekening mooi is of niet, de bezigheid is waar het om gaat.

Tijdens het creëren ben je in verbinding met je bron: jouw krachtcentrum (iets onder je navel in het centrum van je lichaam). Doordat je in contact bent met die plek kan je ontladen wat je niet meer nodig hebt (wat in de weg zit) en laad je vervolgens nieuwe energie op. De creatieve stroom zorgt voor nieuwe ideeën en sprankeling in je leven en daar hoef je verder niets voor te doen.

Eigenlijk hoef je je alleen maar open te stellen om een moment voor jezelf te nemen en iets te gaan maken. Het maakt dus niet uit wat je tekent, het hoeft niks te zijn. Vaak is het fijn om even naar je lege vel te staren en te voelen tot welke kleur je je aangetrokken voelt en wat voor beweging je hand wilt maken. Als je daarin meegaat komt de rest vanzelf 😉

In verbinding zijn met jouw creatieve stroom werkt door op alle gebieden van jouw leven: (zelf)liefde, werk, kinderen, vriendschap, gezondheid, toekomstplannen etc.

Als je in jouw flow zit dan ben je op je best. Dan trek je fijne energie aan en creëer je wat goed is voor jou.