Ervaringen

“Ik heb de afgelopen tijd wekelijks een sessie gevolgd bij Mascha omdat ik vast liep met mijzelf en dingen om mij heen. Ik was altijd wat nuchter over alles en had mij nog nooit verdiept in meditatie. Ik merkte de laatste tijd dat ik steeds minder moed en energie had om iets te doen en was elke dag wel moe. In mijn hoofd is het nooit even rustig. Mascha heeft mij geleerd om weer tot mijzelf te kunnen komen en meer rust te kunnen creëren. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak waardoor ik mij open durfde te stellen tijdens de sessies. De begeleiding van Mascha vond ik onwijs fijn en bij de eerste meditatie lukte het dan ook om mijzelf volledig te geven. Ik ervaarde direct de positieve energie, een open en opgelucht gevoel. Iets wat ik al een tijdje niet meer echt goed gevoeld had. Mascha heeft mij veel tips meegegeven die ik dagelijks kan toepassen. Het lukt mij nu veel beter hoe ik het beste met mijn eigen (en andermans) energie om moet gaan. Ik blijf alles dagelijks toepassen en pak nu eindelijk weer momenten voor mezelf. Ook blijf ik de sessies bij Mascha volgen omdat dit mij meer houvast geeft en ik het onwijs fijn vind”.

Cherique Batenburg

​”Toen ik begon bij Mascha zat ik heel diep in de put. Ik zat midden in een burn-out, waarbij vreselijke neerslachtigheid en angstaanvallen grotendeels van mijn dag bezetten. Ik kon én durfde weinig zelf te ondernemen. Door de coaching te volgen bij Mascha heb ik heel veel handvatten gekregen om mijzelf op te peppen en terug te brengen naar hogere energie. Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan het maken van connectie met wat er op welke momenten gebeurt in mijn lichaam. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer grip kreeg op neerslachtige momenten en dat ik wist hoe ik met mijn angsten en andere nare gedachten kon dealen. Met visualisaties en kleine oefeningen zijn we begonnen, waarna het zo groot aangepakt kon worden als ik zelf goed vond gaan. Ik vond dit erg prettig en als kers op de taart heb ik mijn angst om alleen te zijn overwonnen met hulp van Mascha en heb ik een hele nacht in mijn eentje op mijn camping geslapen. Iets wat ik voor de coaching nooit had durven denken.

Ik heb de coaching bij Mascha ontzettend fijn ervaren. Zij heeft heel goed geluisterd en gevoeld wat ik nodig had en daarop ingespeeld om het maximale resultaat te behalen. Door telkens te oefenen met connectie in het lichaam en vanuit daar te werken met affirmaties en ankerpunten, ben ik mij weer bewust van wat ik allemaal kan. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen in deze periode van mijn leven en dat ik deze coaching heb mogen volgen. Het heeft mij geholpen met groeien en ik heb echt hele grote stappen gemaakt!

Ashley Vransen

“Sinds ik bij je ben geweest voel ik mij zo ontspannen. Ik heb ook niet meer ongewild hoeven huilen als ik het ergens over had en dat geeft zo’n ontspanning. Daarnaast heb ik het idee, dat opeens van alles begint te stromen. Allerlei fijne dingen. Ik kom graag bij je terug Mascha! Ik ben erg blij en behoorlijk relaxed.”

Liefs! Esther