Tai Chi & Healing Tao

Al duizenden jaren gebruiken Chinezen (zowel jong en oud) Tai Chi & Healing Tao. Het zijn eenvoudige, vloeiende bewegingen, waarbij je let op een rustige en diepe ademhaling en je jezelf concentreert om zo balans te verkrijgen over lichaam en geest. Yin & Yang.

Door je Chi (levensenergie) door je hele lichaam te laten bewegen, hou je jezelf sterk en gezond. Tai Chi is een fijne manier om jezelf te ontladen van de drukte van de dag en spanningen van je af te laten vloeien. Het is een manier om je te verbinden met je lichaam; meditatie in beweging. Het zorgt ervoor dat je geaard bent en leert mee te bewegen met je eigen stroom. Uiteindelijk is dat wat gelukkig maakt; als je niet meer tegen de stroom inzwemt maar mee gaat met je eigen flow.

Wat past bij jou? Wat is jouw weg? Tai Chi verfijnd je intuïtie waardoor je beter voelt wat bij jou past en wat goed is voor jou: Go with your own flow!

Tai Chi, Healing Tao & Chi Kung lessen

Tijdens de les doen we een combinatie van makkelijk op te pakken bewegingen, Healing Tao en meditatie. Alles ter bevordering van het ontladen van spanningen en het activeren van je Chi; je levenskracht. Als alles lekker stroomt voel je je blij en ontspannen!

Vrijdagochtend

Tijd: 9.30 – 10.30 uur

Adres: Mauveplein 1, Haarlem (met mooi weer kan de les ook buiten plaatsvinden)

Bijdrage: Losse les €8,50 Strippenkaart 5 x €37,-

Meld je nu aan voor een proefles! (op donatie basis)

In de vakantie is er geen les.

Ook tijdens de vrouwencirkels zet ik graag Tai Chi & Healing Tao in. Daarnaast geef ik ook les aan kinderen. Voor meer info: TaiChivoorkinderen.nl

Voor het naschoolse activiteiten aanbod kun je hier kijken: Tai Chi & Creatieve Expressie lessen

Het Wed Overveen

Lichaam & Geest in verbinding