Lichaam & geest in verbinding

Tijdens de vrouwencoach sessies staat de verbinding met lichaam & geest centraal. Wanneer die in verbinding is zal je merken dat er steeds meer ruimte in jezelf komt en dat je open staat om de antwoorden in jezelf naar boven te laten borrelen. Tijdens de sessies geef ik je de tools in handen om dit te realiseren.

Wanneer je intuïtie versterkt, wordt je je bewuster van wie je bent en wat je graag wilt. Je gaat voelen wat de juiste keuzes zijn voor jou en hoe je daarnaar kan handelen. De relatie met jezelf versterkt, de liefde gaat extra stromen en vervolgens zal de positieve energie doorwerken in de relatie met je partner, met je vrienden en op je werk, overal. Je gaat meer leven in verbinding met je hart, in liefde met jezelf.

Na een paar vrouwencoach sessies ervaar je wat je leven voor positieve wending neemt.

Tijdens het vrouwencoach traject zal de verbinding met jezelf steeds sterker worden en komen de antwoorden naar boven. Je zal merken dat je steeds meer in balans komt en dat geeft een heel lekker gevoel.

Ik maak gebruik van verschillende methodieken; NLP, werken met de adem, visualisaties, affirmaties, focussen & sensen, begeleide meditaties, creatieve ontwikkeling (tekenen, schilderen en kleien), EFT, familieopstellingen etc.

Ieder traject is weer anders omdat elke vrouw uniek is.

Lijkt het je fijn om samen te kijken naar wat jij nodig hebt en hoe ik je daarmee verder kan ondersteunen?

Contact

Home